Haemme vakituiseen työsuhteeseen
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi sisältää teknisen kaupan tuote- ja palveluvalikoiman markkinoinnin suunnittelua ja tuotantoa. Digi on työssäsi avainsana, vastaat mm. www-sivujen ja some-kanavien sisällöntuotannosta ja kehittämisestä, sekä web-tuotekuvaston ja sähköisten kauppapaikkojen ylläpidosta. Hoidat messu- ja tapahtumajärjestelyjä ja tuotat myymälämarkkinoinnin materiaaleja. Pidät lehdistösuhteet kunnossa työkonealan ammattimediaan. Teet yhteistyötä myyntiorganisaation, päämiesten, jälleenmyyjien ja mainostoimistojen kanssa.

Odotamme sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kokemusta b-to-b markkinointitehtävistä. Sinulla on monipuolista mediaosaamista, erityisesti digikanavista. Sinulla on halua perehtyä työkonealan tuotteisiin, jos ne eivät ole entuudestaan tuttuja. Työotteesi on analyyttinen ja vastuuntuntoinen, ja edistät projekteja itsenäisesti. Suhtaudut innolla jatkuvaan kehittämiseen, mutta hoidat vahvalla tekijäasenteella myös rutiinityöt. Käytät työkielenä suomen lisäksi englantia, ja sinulla on valmius ajoittaiseen matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn joustavassa perheyhtiössä, kattavan perehdytyksen ja hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä on aito mahdollisuus kehittyä teknisen kaupan markkinoinnin moniosaajaksi. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet mukana johtoryhmässä. Tukenasi on rento työporukka ja uudet, viihtyisät toimitilat Vilppulassa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan tehtävään pitkällä tähtäimellä. Sijaintipaikkasi on ensisijaisesti Mänttä-Vilppula, mutta myös Kuopio tai Lappeenranta ovat mahdollisia. Osa työtehtävistä onnistuu myös etätyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Reija Nevalainen, puh. 050 341 1871.
Jätäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 15.2.2022 sähköpostitse osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi, hakemuksen otsikoksi ”Markkinointipäällikkö”.

Koneosapalvelusta lyhyesti

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja, joka valmistaa ja myy puutavaran käsittelyyn ja työkoneisiin liittyviä laitteita ja varaosia, sekä hydrauliikkaa ja tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston ja teollisuuden huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaa.

Koneosapalvelulla on toimipisteet Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Vilppulassa, sekä kaksi tytäryhtiötä: Kithydro Oy ja OOO Fortiparts. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli -konserniin. Koneosapalvelu Oy:n avainluvut vuonna 2020: liikevaihto n. 12,4 milj. €, henkilöstöä 55.