Yhtiömme virallinen nimi on nyt Koneosapalvelu Oy

Yhtiömme viralliseksi nimeksi on muutettu Koneosapalvelu Oy, kun nimi aikaisemmin oli Koneosapalvelu Oy Aliranta. Muutos on astunut voimaan 16.9.2020. Muutos selkeyttää yrityksemme nimen käyttöä niin, että virallinen kaupparekisterissä oleva nimemme on sama kuin jo kymmeniä vuosia päivittäisessä käytössä ollut, toimialalla hyvin tunnettu markkinointinimemme. Koneosapalvelun Y-tunnus ja muut yritys- ja yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Yhtiöllämme on ehtinyt olla historian saatossa jo useampi nimi. Veljekset Eino ja Toivo Aliranta aloittivat Koneosapalvelun nykyisen liiketoiminnan rakentamisen yritysnimellä "Koneyhtymä veljekset Aliranta" vuonna 1976. 

Yhtiön nimeksi vaihdettiin "Koneosapalvelu kommandiittiyhtiö Eino ja Toivo Aliranta" vuonna 1978. Vuonna 1989 nimi lyheni muotoon "Koneosapalvelu Ky Aliranta".

Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1993, ja siinä yhteydessä nimeksi vaihtui "Koneosapalvelu Oy Aliranta".  Syyskuusta 2020 lähtien nimemme on Koneosapalvelu Oy.

Vaikka nimi on vaihtunut monta kertaa, toimintamme tarkoitus on kuitenkin pysynyt aina samana: pidetään koneet liikkeessä!

Lämpimästi tervetuloa Koneosapalveluun. Yhteystiedot >>