Uudet VAHVA-kahmarimallit kuormatraktoreihin

Vahva-kahmarimallistomme on kasvanut kahdella uutuudella: nyt myyntiin tulleet Vahva C30 ja C36 -mallit täydentävät C-sarjan erityisesti nykyaikaisiin ajokoneisiin sopivalla kokoluokalla.
Täysin uusi runkorakenne ja monet muut tuoteparannukset sekä parantunut valmistustekniikka nostavat C-sarjan kahmarit aivan uudelle tasolle käytettävyydessä ja kestävyydessä.

Vahva C30 kuormainkouraKoneosapalvelun 40-vuotisjuhlatapahtumissa huhti-toukokuussa ensiesitellyt uudet mallit täydentävät vuonna 2014 lanseerattua C-sarjaa, jossa on ennestään isomman kokoluokan kahmarit C42 ja C46.

Kaikissa C-sarjan kahmareissamme runko on särmätty ja symmetrinen, sylinteri käyttää molempia leukoja ja kaksi reaktiotankoa vakaavat liikkeen. Lisäksi leuan kärkien muotoilu varmistaa, että ne uppoavat pinoon optimaalisessa kulmassa ja haukkaavat puristettaessa täyden taakan.
Kahmarit ovat kotimaista laatutyötä; ne valmistetaan Outokummun Metallin tehtaalla Pohjois-Karjalassa. Tee järkivalinta ja suosi vahvaa kotimaista!

Lisätietoa, kuvia ja tekniset tiedot C-malliston tuotesivulla