Tunnelmia Kokkolan työnäytöksestä 11.6.

Kolme metsäkonetta varusteltuina kantavilla Kopa-teloilla urakoivat 11.6. Kokkolan metsätyönäytöksessä. Tapahtuma oli osa Suometsien Sadonkorjuu -hanketta.

Mahtava ilma, mukavat ihmiset ja komeat koneet tekivät Kokkolan Yli-Ullavan työnäytöstapahtumasta erityisen onnistuneen.

Tapahtumassa oli metsäistä messutunnelmaa, kun paikalla kotimaisten Kopa-telojen valmistajan Koneosapalvelun lisäksi olivat Metsä Group, Luonnonvarakeskus, Metsäkeskus, Nisula Forest, Ponsse, Clark Tracks sekä M. Uusitalo. Näytöskoneina Kopa-teloilla oli viimeksimainitun yhtiön kalustosta Ponsse Scorpion sekä kuormatraktorina John Deere 1210G pitkäteli ja Ponsse Elk. Kopa-telojen leveydet koneissa oli 900 ja 1000 mm.

Kiitos näytösvieraille ja yhteistyökumppaneille!

Kopa-telojen työnäytöskiertue pitää hieman kesätaukoa ja kiertuetta jatketaan syksyllä 2019. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla sekä somessa.

Suometsien Sadonkorjuu -hanke on Suomen metsäkeskuksen ja Luonnonvarakeskuksen yhteishanke.
Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset rahoittavat hanketta
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta yhdessä suometsien puunkorjuun keskeisten
toimijoiden kanssa. Hankkeen toteutusaika on 01.08.2018-31.07.2021. Hankkeen yksityisrahoittajana on muiden metsäalan toimijoiden kanssa muun muassa Koneosapalvelu Oy.