Teollisuuspalvelumme kiinnostivat Teknologia 19-tapahtumassa Helsingissä

Koneosapalvelu oli mukana Teknologia-messuilla 5.-7.11.2019 esittelemässä hydrauliikka- ja teollisuuspalveluita. Tuoreen yrityskaupan myötä laajentunut hydrauliikkatuotteiden, -huollon ja kunnossapitopalveluiden tarjontamme selkeästi kiinnosti kävijöitä. Katso video osastoltamme!

Teknologia-messut ovat joka toinen vuosi Helsingissä järjestettävä pohjoismaiden johtava teknologia-tapahtuma. Tänä vuonna tapahtumassa vieraili 14 558 kävijää.

Koneosapalvelun edustajia oli tavattavissa kahdessa sijainnissa: omalla messuosastollamme ja Parkerin osastolla. Konsernin tuoreet jäsenet Kithydro ja Hyprox esittäytyivät Koneosapalvelun osastolla täydentäen Koneosapalvelun valikoimaa mm. teollisuushydrauliikan kunnossapidolla ja hydraulikoneikoilla.

Messutiimimme Ossi Nieminen, Mikko Koponen, Jukka Vesa ja Ville Klinga kiittävät osastolla käyneitä!

Täältä voit katsoa Fluid Finlandin tekemän videon, jossa Kithydron toimitusjohtaja Mikko Koponen ja Hyproxin projekti-insinööri Jukka Vesa kertovat teollisuushydrauliikan tarjonnastamme. 

Jos et ehtinyt messuille, niin teollisuuspalveluihimme voit tutustua lisää nettisivuillamme » tai kysy lisätietoja suoraan asiantuntijoiltamme »

Teknologia19 tapahtuman kotisivu