Service, reparationer och verkstad

På vårt huvudsakliga verksamhetsställe, Vilppula i Finland, arbetar ett team av verkstadsproffs. Vi är specialiserade på service och reparation av skogsmaskiner och timmerlyftkranar samt hydraulik. Vi demonterar även ned skogsmaskiner till reservdelar.

Vår egen verkstad stöder serviceverksamheten både flexibelt och snabbt. Vi tillverkar även egna produkter och utför underleverantörsarbeten.

Vi utför hydraulslangmontage vid alla våra verksamhetsställen.

Hydraulikservice

Våra kompetenta hydraulservicetekniker servar hydraulkomponenter i både rörlig utrustning och utrustning som används i industrin: hydraulpumpar och -motorer, hydrostater, gerotomotorer, styrventiler, sågmotorer och rotatorer.

Läs mer

Hydraulslangmontage

Vi har en modern och välutrustad slangverkstad på alla våra verksamhetsställen. Vi tillverkar hydraulslangmontage, särskilt för den rörliga utrustningen.

Läs mer

Lyftkransservice

Vi servar, reparerar, renoverar och inspekterar timmerlyftkranar i Vilppula.

Läs mer

Verkstad för tunga maskiner

I Vilppula reparerar och servar vi skogsmaskiner och annan rullande utrustning samt lyftkranar och övrig extrautrustning.

Läs mer

Verkstad för kraftöverföring

Vi renoverar skogsmaskiners svängväxlar, växellådor, differentialer, hus, hjulnav och axlar samt mittlederna i chassit.

Läs mer

Verkstadstjänster

I vår verkstad i Vilppula tillverkar vi bland annat nya reservdelar till skogsmaskiner och timmerlyftkranar samt renoverar begagnade delar. Vår verkstad stöder även vår egen service- och reparationsverksamhet.

Läs mer