Maskiner, delar och tjänster

Koneosapalvelus verksamhet består av tillverkning av komponenter och reservdelar för virkeshantering samt försäljning av reservdelar och tillbehör inom hydraulik- och maskinsektorn. Utöver ett omfattande utbud av tekniska produkter är service- och underhållstjänsterna en mycket viktig del av vår verksamhet.

Vi betjänar en mycket varierad kundkrets, bland annat skogsmaskins- och markbyggnadsentreprenörer, process- och sågindustrin, maskintillverkare och serviceverkstäder inom maskinbranschen.

Grundprinciperna i vår verksamhet har alltid varit sakkunnig och snabb betjäning samt förmånliga priser. Vi är ett oberoende, finskt familjeföretag. Vi vet vilka krav som ställs på olika maskiner och maskinmärken samt vilka delar som passar olika maskinmodeller. Vi har byggt upp vårt produkt- och tjänsteutbud genom att lyssna på kundernas vardagliga utmaningar och anlita de bästa samarbetsparterna - i över 45 år.

Koneosapalvelu Oy - Nyckeltal 2020

Omsättning 12,4 milj. €
Antal anställda 55
Artiklar i lager över 25 000
Exportandel av omsättningen      cirka 16 %


Vårt huvudkontor, vår verkstad, serviceverkstad och vårt centrallager ligger i Vilppula, Finland. Vi har även försäljningsställen i Kuopio och Villmanstrand. Vårt dotterbolag OOO Fortiparts har sitt verksamhetsställe i Puikkola, Ryska Karelen.

Koneosapalvelus organisationsnummer är 01577936. Företaget grundades 1976 och ingår i Outokummun Metalli-koncernen.

Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, FI-35700 Vilppula
Tel. +358 20 755 1240
info@koneosapalvelu.fi

Se alla kontaktuppgifter här