Koneosapalvelun nimitysuutisia

Riku Stenroth on nimitetty tekniseksi myyjäksi Kuopion toimipisteeseen ja Pekka Huhtinen Vilppulan toimipisteeseen. Matti Parkkulainen on nimitetty Vilppulan raskaskonekorjaamon esimieheksi.

Uutta myyntivoimaa Kuopioon

Riku Stenroth on nimitetty tekniseksi myyjäksi Koneosapalvelu Kuopion toimipisteeseen 27.9.2021 alkaen. Rikulla on yli 14 vuoden kokemus myynnistä, ostoista ja logistiikasta hydrauliikkatuotteiden parissa. Riku kertoo odotuksistaan Kopalla, että luvassa on haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, ja on mukava oppia uutta erityisesti metsäkonepuolelta. Muutaman työpäivän jälkeen fiilikset uudessa paikassa ovat hyvät ja apuakin löytyy aina kysyessä. Vapaa-ajanviettoaan Riku valottaa sen verran, että aika menee pitkälti kahden koiran ja tyttöystävän seurassa sekä tänä vuonna hankitun sähkömaastopyörän ohjaksissa.

Riku Stenroth puh. 040 523 2508

Työkiertoa Vilppulan toimipisteessä

Pari jo pidemmän Kopa-kokemuksen omaavaa työntekijää vaihtoi työtehtäviä lokakuun alussa 2021.
Viimeksi raskaskonekorjaamon työnjohtotehtävissä toiminut Pekka Huhtinen on nimitetty tekniseksi myyjäksi Vilppulan toimipisteeseen. Pekka palasi vankalla kokemuksella myymälän asiakaspalvelutehtäviin, sillä hän on tuttu kasvo Vilppulan myymälässä asioineille vuosilta 2012-2017. Pekka on edelleen myös valtuutettu nostolaitetarkastaja ja myyntityön ohessa hän hoitaa nosturitarkastuksia ympäri Suomea.

Pekka Huhtinen puh. 044 771 7116

Matti Parkkulainen siirtyi hydrauliikan suunnittelu- ja tukitehtävistä raskaskonekorjaamon esimieheksi. Matti on ottanut haltuunsa raskaskonekorjaamomme monipuoliset asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävät. Korjaamo on erikoistunut metsäkoneiden ja puutavaranostureiden huoltokorjaukseen ollen mm. Hiab (Loglift/Jonsered) huoltopiste sekä Keslan valtuutettu huoltopiste.

Matti Parkkulainen puh. 040 184 7102

Tervetuloa taloon Riku ja työn iloa kaikille uusien haasteiden parissa!