Metsäkoneiden kunnostettujen sylintereiden valikoima netissä

Tuotekuvastoomme on lisätty käytetyt, korjaamollamme kunnostetut hydraulisylinterit. Tutustu varastovalikoimaan tai varaa sylinterihuolto tarpeesi mukaan.

Aina ei kannata ostaa uutta, vaan edullisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto voi löytyä kunnostettujen vaihto-osien varastosta. Olemme lisänneet nettikuvastoomme kymmeniä valmiiksi kunnostettuja metsäkoneiden sylintereitä. Valikoimassa on mm. nosto-, ohjaus- ja taittosylintereitä.

Katso sylintereiden varastovalikoima >>

Mitä sylintereiden kunnostuksessa tehdään? 

Sylinterin kunnostuksessa ammattitaitoinen asentaja purkaa kunnostusaihion, tarkastaa osat naarmujen ja kulumien varalta, ja vaihtaa tarpeen mukaan omalla konepajallamme valmistettuja uusia osia, kuten männänvarsia ja putkia. Tiivisteet vaihdetaan aina, ja lisäksi sylinterit maalataan ja koeponnistetaan. Kunnostetuille sylintereille myönnämme 6 kk:n takuun.

Sylinterikunnostus asiakkaan tarpeen mukaan 

Kunnostamme sylintereitä totta kai myös asiakastyönä. Jos koneesi sylinterit kaipaavat huoltoa, niin kysy tarjous: Kai Mäkinen, puh. 040 561 8853.

Muista myös muut vaihto-osat

Sylintereiden lisäksi kunnostettujen vaihto-osien valikoimastamme löytyy paljon muutakin hydrauliikkaa metsäkoneisiin, mm. ajo- ja työmoottorit, työpumput, sahanmoottorit, vetomoottorit ja venttiilit. Voimansiirrosta perät, jakolaatikot, pyörän navat sekä nostureista pylväät ja kääntölaitteet.

Tutustu tuotekuvaston koko valikoimaan >>

Koneosapalvelun toimipisteet palveluksessasi
Kuopio puh. 020 755 1243
Lappeenranta puh. 020 755 1245
Vilppula puh. 020 755 1240