KOPA-kantavien telojen työnäytöskiertueen syksyn 2019 aikataulut

Kopa-telojen ominaisuuksiin pehmeiden maiden korjuussa pääsee tutustumaan metsätyönäytöksissä syyskaudella kolmella paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Järjestämme näytökset yhdessä koneyrittäjäkumppaneidemme ja muiden pehmeiden maiden korjuun asiantuntijatahojen kanssa. 

Koneosapalvelu toi markkinoille syksyllä 2016 uudenlaiset erittäin kantavat KOPA-telat, jotka ovat saaneet suuren suosion käyttäjien keskuudessa. Telat on suunniteltu erityisesti pehmeään maastoon tuoden joustavuutta korjuuajankohtaan, parempia ajo-ominaisuuksia ja vähemmän vaurioita upottavilla savotoilla. Tuotekehitystä on aktiivisesti jatkettu käyttäjien kanssa ensiesittelyn jälkeen.

 

Työnäytöksissä on hyvä mahdollisuus kuulla koneyrittäjien kokemuksia teloista. Paikalla on näytöksestä riippuen myös muita puunkorjuun asiantuntijoita, esim. UPM:n, MetsäGroupin ja konevalmistajien edustajia. 

Näkemyksiä KOPA-teloista kertoilee videolla toimitusjohtaja Asko Piirainen Metsäurakointi Piirainen Oy:stä. Video on kuvattu Sotkamossa pidetyn työnäytöksen yhteydessä toukokuussa 2019.

Kopa-kantavien telojen työnäytösten ajankohdat | Syksy 2019

Kahden ensimmäisen syksyn näytöksen leimikot on vahvistettu ja tämän vuoden viimeisestä kohteesta tulee lisätietoja näytösajan lähestyessä. Viimeisimmät tiedot ilmoitamme aina www-sivuillamme.

KARSTULA pe 20.9. klo 10-14
Sijainti: Kiminki, Pohjanmaantie, Mätäslampi
Yhteistyössä: Metsä-Multia Oy, Metsä Group ja Ponsse.
Näytöskoneina Ponsse Scorpion King ja Ponsse Elk 10w varusteltuina Kopa -kantavilla teloilla.
Koneissa olevien telojen leveydet 800, 900 ja 1000 mm.
Katso lisätietoja »

 Kantavat telat    


JANAKKALA ke 25.9. klo 10-14

Sijainti: Rytkösentori 550, 14200 Janakkala
Yhteistyössä: Metsäkonepalvelu Oy ja UPM Metsä.
Näytöskoneina John Deere 1170G 8-pyör. ja 1010G pitkäteli varusteltuina 900 ja 1000 mm leveillä Kopa-kantavilla teloilla.
Katso lisätietoja »

   


JUUKA ke 02.10. klo 10-14

Yhteistyössä: Koneurakointi S. Kuittinen Oy
Näytöskoneina John Deere 1170G 8-pyör. ja Ponsse Wisent varusteltuina 900 ja 1000 mm leveillä Kopa-kantavilla teloilla.
Katso lisätietoja »

  


Lämpimästi tervetuloa mukaan!