KOPA-kantavien telojen ja pehmeiden maiden korjuun työnäytöskiertue 2019

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua Kopa-telojen ominaisuuksiin maastossa kuuden metsätyönäytöksen yhteydessä tänä vuonna. Järjestämme näytökset yhdessä koneyrittäjä asiakkaidemme ja muiden pehmeiden maiden korjuun asiantuntijatahojen kanssa. Työnäytöksiä järjestetään kolme kevätkaudella ja toiset kolme syksyllä eri puolilla Suomea.

Puunkorjuun lisääminen pehmeiltä mailta on puhuttanut toimialaa viime vuosina voimakkaasti. Korjuutarpeiden muuttuessa myös metsäkoneiden varustelupuolella on tehty kehitystyötä koneiden kantavuuden parantamiseksi. Koneosapalvelu lanseerasi syksyllä 2016 uudenlaiset erittäin kantavat KOPA-telat, jotka on suunniteltu erityisesti pehmeään maastoon.

Kopa-kantavat telat ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen koneyrittäjän varustepakissa tuoden joustavuutta korjuuajankohtaan, parempia ajo-ominaisuuksia ja vähemmän vaurioita upottavilla savotoilla. Tuotekehitystä on aktiivisesti jatkettu käyttäjien kanssa ensiesittelyn jälkeen.

Työnäytöksissä on hyvä mahdollisuus kuulla koneyrittäjien kokemuksia teloista. Paikalla on näytöksestä riippuen myös muita puunkorjuun asiantuntijoita, esim. UPM:n, MetsäGroupin ja Metsäkeskuksen edustajia.

Kopa-kantavien telojen työnäytösten ajankohdat

Kahden ensimmäisen näytöksen leimikot on vahvistettu ja muista kohteista tulee lisätietoja näytösajan lähestyessä. Viimeisimmät tiedot tarjoillaan aina www-sivuillamme.

TAAVETTI  ke 8.5. klo 10-15
Sijainti: Luotosentie 195, 54500 Taavetti
Yhteistyössä: Junnonen Forest Oy ja UPM Metsä.
Näytöskoneina John Deere 1510G pitkäteli ja 8-pyöräinen 1270G varusteltuna 900 mm leveillä Kopa-kantavilla teloilla.

SOTKAMO ti 21.5. klo 10-14
Sijainti: Sumsantie 19 A, 88600 Sotkamo
Yhteistyössä: Metsäkoneurakointi Piirainen Oy, Komatsu Forest Oy ja Metsänhoitoyhdistys Sotkamo ry.
Näytöskoneina Komatsu 845 ja 8-pyöräinen Komatsu 901XC varusteltuna Kopa-kantavilla teloilla. Koneissa olevien telojen leveydet 900, 1000 ja 1100 mm.
Katso lisätietoja »

KOKKOLA ti 11.6. klo 10-14
Yhteistyössä: M. Uusitalo Oy, MetsäGroup ja Metsäkeskus
Tarkemmat tiedot vahvistetaan myöhemmin.

Näytökset jatkuvat syksyllä, jolloin telat nähdään mm. Ponssen, Logsetin ja SampoRosenlewin metsäkoneissa. Syyskauden näytösajat ja paikkakunnat vahvistetaan elokuussa.

Tervetuloa mukaan!