Koneosapalvelusta Black Bruinin jälleenmyyjä ja huoltokumppani

Valikoimamme täydentyy suomalaisilla Black Bruin -rotaattoreilla ja riipukkeilla. Myymme jatkossa Black Bruin-merkkiset harvesterikäyttöön soveltuvat radiaalimäntätekniikkaa hyödyntävät hydraulirotaattorit sekä harvestereiden jarruriipukkeet. Tarjoamme totta kai myös kyseisten tuotteiden varaosat ja huoltopalvelut.

Black Bruin harvesterirotaattoreiden kokonaispalvelu Kopalta

Yhteistyösopimus Black Bruinin kanssa tuo Koneosapalvelun kolmen toimipisteen myyntivalikoimaan harvesterikäyttöön soveltuvat hydraulirotaattorit ja jarruriipukkeet toukokuussa 2019.
Luonnollisesti myös kyseisten tuotteiden varaosat saa jatkossa kauttamme. Vilppulan hydrauliikkahuoltomme palvelee Black Bruin-tuotteiden huoltotarpeissa, joten tarjoamme kätevästi myynnin, varaosien ja huollon kokonaispaketin.

Koneosapalvelu edustaa edelleen myös Baltrotors-rotaattoreita. Black Bruin täydentää tarjontaa harvestereihin soveltuvilla tuotteilla.

Osallistumme Proforest -metsäalan tapahtumaan 3.-4.5.2019

Black Bruin tuotteet ovat ensimmäistä kertaa mukana messuosastollamme Proforest-näyttelyssä Haapavedellä. Esillä osastollamme nro D7 Black Bruin rotaattori RH3016, 2-jarruisella H-085 riipukkeella ja rotaattori BBR 08HD, H-074 riipukkeella.

Osastoltamme löytyy toki muitakin metsäkoneurakoinnin avaintuotteita, mm. Kopa -kantavat telat, Vahva-kahmareita, Oregon-sahalaippoja ja -ketjuja ja metsäkonetelojen huolto-osia.

Tervetuloa Kopalle tutustumaan Black Bruiniin ja muihin koneammattilaisen varusteisiin.

Lue lisää Black Bruin rotaattoreista ja riipukkeista