Koneosapalvelun konkari jäi eläkkeelle 

Koneosapalvelun pitkäaikaisin työntekijä Närhen Jussi aloitti kiireisen eläkeläisen uran tammikuun lopussa. Jussi on ollut Koneosapalvelun työntekijä koko firman historian ajan. Nyt on kuitenkin aika kiittää Jussia yhteisistä vuosista ja päästää mies ansaitulle eläkkeelle. 

Viitasaarelaislähtöisen Juha Närhen työura Koneosapalvelussa alkoi vuonna 1976. Jussi on ehtinyt nähdä Koneosapalvelun koko kehityskaaren, sillä hän työskenteli Koneosapalvelu Oy:n perustajien, Alirannan veljesten, palveluksessa jo ennen Kopan perustamista, vuodesta 1974 alkaen. Jussi on ehtinyt nähdä sekä Koneosapalvelun että koko toimialan huikean kehityksen. Erityisesti tekniikan ja erilaisten järjestelmien kehitys on ollut vauhdikasta. Työuransa aikana Jussille on kehittynyt valtava alan osaaminen. Jussi tunnetaan erityisesti metsäkoneiden purkuosaexperttinä, mutta sitä ennen hänen työuraansa on mahtunut monipuolisesti eri tehtäviä yhtiön palveluksessa. Mieleenpainuvimpana kokemuksena muun muassa muutaman vuoden työjakso puunkorjuun parissa Saksassa. 

Kotipaikka Viitasaarella, metsästys, tanssiminen sekä moottorikelkkailu ainakin tulevat pitämään Jussin jatkossakin kiireisenä. Mies on aktiivinen ja jääkin eläkkeelle virkeässä kunnossa. ”Jouten ei saa olla, laakereille ei jäädä lepäämään”, Jussi toteaakin tulevaisuudensuunnitelmistaan. ”Ensin pidän kuukauden loman, lähden Lappiin moottorikelkkailemaan ja hieman hengähdän. Sitten jatkuu tekeminen.” 

Kiitos Jussi yhteisistä vuosista, ylivertaisesta asiakaspalvelustasi, hyväntuulisuudestasi, tarinoistasi sekä huumorintajustasi. Toivotamme vauhdikkaita eläkepäiviä!