Koneosapalvelu vahvistui kahdella uudella työntekijällä

Kansainvälisenä naistenpäivänä meillä on ilo esitellä uusimmat työntekijämme. Annukka Murtola aloitti varastotyöntekijänä ja Eevariikka Ruopas markkinointisuunnittelijana maaliskuun alussa Vilppulassa.

Annukka Murtola toimii varastotyöntekijänä Vilppulan varastossa. Teknisen alan varastotöistä Annukalle on kertynyt pitkä kokemus mm. Metsä Woodin Vilppulan sahalta ja nyt viimeksi Katsa Oy:n Tampereen toimipisteeltä. ”Olen iloinen, että pääsin aloittamaan ja nyt vain opetellaan hommia”, Annukka sanoo. Annukan arkea vauhdittavat kaksi poikaa ja kaksi koiraa. Mielipuuhia hänellä onkin koirien ja lasten kanssa ulkoilu.

Eevariikka Ruopas puolestaan tuli Koneosapalveluun markkinointisuunnittelijaksi, toimipisteenään Vilppula. Aikaisemmin Eeva on työskennellyt UPM:llä sekä viimeksi teollisuustapahtumien markkinoinnin parissa Suomen Messujen tytäryhtiö Expomarkissa. ”Vuosien varrella markkinointiviestintä sen moninaisuudessaan on tullut tutuksi ja innolla odotan Koneosapalvelun mahdollisuuksia”, Eeva kertoo. Vapaa-ajallaan Eeva tykkää liikkua metsässä yksin, tyttären, hevosten tai koiran kanssa. Tosin tällä hetkellä käynnissä oleva talon rakentaminen imee lähes kaiken vapaa- ajan.

Toivotamme erinomaista naistenpäivää!

Annukka Murtola  (vas.) ja Eeva Ruopas