Kilpailusäännöt

KONEOSAPALVELUN FACEBOOK-KILPAILUN SÄÄNNÖT   31.1.2020

JÄRJESTÄJÄ
Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Puh. 020 755 1240

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Koneosapalvelu Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJA-AIKA
Kilpailuaika on 31.1.-13.2.2020

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua Koneosapalvelun Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/koneosapalvelu. Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä Koneosapalvelun facebook-sivusta ja lisäksi kommentoimalla kilpailujulkaisun kommenttikenttään. Vain Koneosapalvelun alkuperäiseen julkaisuun tehdyt kommentit otetaan huomioon. Virheellisiä tai puutteellisia osallistumisia ei oteta huomioon.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien 13.2.2020 mennessä kilpailupostauksen kommenttikenttään kommentoineiden ja Koneosapalvelun facebook-sivusta tykänneiden kesken arvotaan 3 voittajaa. Palkinto kaikille kolmelle voittajalle on yksi tuotepaketti, joka sisältää Koneosapalvelu-istuinsuojan, Koneosapalvelu-pipon ja Geisha-suklaarasian. Yhden palkinnon arvo on noin 45 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin viestisovelluksen kautta 14.2.20 jälkeen ja voittajien nimet voidaan ilmoittaa Koneosapalvelun Facebook-sivustolla sekä Koneosapalvelun kotisivulla. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon 28.2.2020 mennessä, hän menettää oikeutensa palkinnon lunastamiseen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Koneosapalvelu ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Koneosapalvelulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Koneosapalvelun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Koneosapalvelu pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.
Koneosapalvelu ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.
Koneosapalvelun Facebookissa järjestämä kilpailu on Koneosapalvelu Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

Kiitos osallistumisesta ja Onnea arvontaan!