Hydraulikoneikot tilaustyönä erilaisiin käyttökohteisiin

Koneosapalvelun tytäryhtiö Kithydro Oy suunnittelee ja valmistaa hydraulikoneikkoja tilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saat kustomoidut HYPROX-koneikot ja erikoisemmatkin ratkaisut joustavasti ja nopealla aikataululla.


Hydraulikoneikkojen osat saamme useimmiten suoraan laajasta omasta varastosta. Käyttämällä arvostettujen valmistajien komponentteja voimme taata toimittamiemme järjestelmien korkean laadun ja koneikkojen pitkän käyttöiän. Varastostamme löytyy myös 16–500 litran kokoiset säiliöt vuotoaltaineen.

Järjestelmien suunnittelu ja koeajo

Mallinnamme hydraulikoneikot Solidworksin 3D-ohjelmistolla. Ohjelmiston avulla voimme mallintaa koneikot ennen niiden rakentamista ja siten helpottaa asiakkaidemme suunnitteluprosessia. Koneikot suunnitellaan ja kootaan omissa tuotantotiloissamme Lahdessa, jossa ne testataan ja koeajetaan ennen asiakkaalle luovutusta. Näin takaamme parhaan mahdollisen teknisen toimivuuden kaikissa tilanteissa.

Järjestelmien dokumentointi

Jokaisen hydraulikoneikon mukana tulevat sähköiset dokumentit ja käyttöohjeet laajalla kielivalikoimalla. Asiakkaamme saavat järjestelmän dokumentoinnin selkeänä kokonaisuutena, joka sisältää EU-vaatimusten mukaiset asiapaperit ja tarvittavat valmistaja- ja liittämisvakuutukset. 

Hyprox-koneikot - tinkimättömällä ammattitaidolla 

  • Kustomoidut koneikot ja erikoisemmatkin hydrauliikan ratkaisut joustavasti ja täsmällisesti
  • Kone-direktiivin mukaiset dokumentit
    • Liittämisvakuutukset
    • Käyttö-/huolto-ohjeet, meluarvot, riskianalyysit, yms.
  • Koeajetut koneikot tarvittaessa paikalleen asennettuna
  • Kysy myös hydrauliikkaputkistot ja käyttöönotto-/asennuspalvelut

 

Kuvagalleria

Tarjoamme ammattitaitoisen palvelun ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ja ulkomaille!

Pyydä koneikkotarjous

Kithydro Oy
Vipusenkatu 13
15230 LAHTI

Puh. 03 880 800
sales.lahti@kithydro.fi

 

Kithydro Oy kuuluu Koneosapalvelu-konserniin

Kithydro Oy ja Hyprox Oy liittyivät osaksi Koneosapalvelua yrityskauppojen myötä syyskuussa 2019. Hyprox ja Kithydro sulautuivat yhdeksi yhtiöksi ja toimivat 1.7.2020 alkaen Kithydro Oy:n nimellä. Yhdessä Koneosapalvelu ja Kithydro tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden hydrauliikkatuotteita, -huoltoa ja kunnossapitopalveluita – kuuden toimipisteen voimin ja arvostetuimpien päämiesten tukemana.

www.kithydro.fi