Koneosapalvelun kätevät spray-tuotteet

Voisiko konehommissa olla tarvetta suojata, voidella, poistaa kitinät sekä estää hapettuminen ja ruostuminen? No toki, ja valikoimastamme löytyy sopivasti neljä erilaista spray-tuotetta, joilla pärjää pitkälle. Tuotteet ovat kotimaisia, eikä hinta päätä huimaa.

Tuotteet sopivat monipuoliseen työkoneiden ja muun kaluston kunnossapitoon ja voiteluun. Hinnat tuotteesta riippuen 4,30-6,50 euroa per purkki sis. alv 24%. Hiljattain myyntivalikoimaamme otetut laadukkaat sprayt ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme. Nouda omasi Kopalta ja kokeile!

Rasvanpoisto ja puhdistusaine

Tehokas, haihtuu nopeasti.
Jättää rasvattoman, kuivan, puhtaan pinnan.
Puhdistaa öljyn, rasvan, jarrunesteen ja muun lian mm. ennen maalausta ja liimausta.
Käyttökohteet: jarru- ja kytkinosat, metalli-, lasi- ym. pinnat, koneet ja laitteet.

Vaseliinispray

Sitkostettu vaseliinispray. Puolisynteettinen voiteluaine vaativaan voiteluun. Erittäin hyvä tartuntakyky. Hyvä vedensietokyky ja lämmönkestävyys. Suojaa, voitelee, poistaa kitinät sekä estää hapettumisen ja ruostumisen.
Käyttökohteet: Ketjut, saranat, nivelet, vaijerit, hammaspyörät, laakerit, liukukiskot, lukot, tärinäalttiit kohteet ym.

Tervaspray

Suojaa tehokkaasti kierteet ja ruuviliitokset korroosiolta ja kiinnijuuttumiselta kohteissa, missä lämpötila ei nouse yli +70 astetta.
Ei suositella kohteisiin, missä kierteet ovat jatkuvasti kosketuksissa hiilivetyliuottimien tai voimakkaiden pesuaineiden kanssa.
Käyttökohteet: ajoneuvojen ja työkoneiden alustojen ja pyörien mutterit, alustarakenteet, jousipakat, erilaiset metallirakenteet ym.

Multifluid voitelu- ja suoja-aine

Ohut, tehokkaasti tunkeutuva yleissuoja- ja voiteluaine korroosiota vastaan.
Auttaa poistamaan kosteuden sähkölaitteista. Suojaa, voitelee, poistaa kitinät sekä estää hapettumisen ja ruostumisen. Jättää ohuen voitelevan suojakalvon. Sopii katetuissa tiloissa varastoitavien koneiden lyhytaikaiseen suojaukseen.