Koneosapalvelu työpaikkana

Koneosapalvelussa tarvitaan monipuolista osaamista. Meillä työskentelee mm. teknisen myynnin ammattilaisia, hydrauliikan, tuotesuunnittelun ja logistiikan asiantuntijoita, hitsareita, koneistajia, hydrauliikkahuollon asentajia, raskaskoneasentajia ja monia muita. Jokainen työntekijämme on avainasemassa, kun teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi. Arvostamme hyvää koulutusta/kokemusta sekä erityisesti oikeata asennetta ja halua oppia uutta.

Vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisi tarjolla työpaikkoja, voit lähettää avoimen hakemuksen.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Säilytämme hakemuksesi 12 kuukauden ajan ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle uusia haasteita. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: rekry@koneosapalvelu.fi

Koneosapalvelusta lyhyesti

Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon moniosaaja, joka valmistaa ja myy puutavaran käsittelyyn ja työkoneisiin liittyviä laitteita ja varaosia, sekä hydrauliikkaa ja tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston ja teollisuuden huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaa. Koneosapalvelulla on toimipisteet Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Vilppulassa, sekä kaksi tytäryhtiötä: Kithydro Oy ja OOO Fortiparts. Koneosapalvelu on vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, joka kuuluu Outokummun Metalli -konserniin. Koneosapalvelu Oy:n avainluvut vuonna 2020: liikevaihto n. 12,4 milj. €, henkilöstöä 55.